Geneeskunde Rotterdam decentrale selectie

Wij bereiden al onze cursisten zo goed mogelijk voor op de selectietoetsen op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit doen wij al jaren middels onze bewezen methode. Er zal lesgegeven worden op alle onderdelen die langs komen bij de decentrale selectie.

Selectietoets Geneeskunde Rotterdam

De selectietoets van Geneeskunde in Rotterdam bestaat uit meerdere onderdelen, waaronder specifieke stof voor geneeskunde (afgelopen jaar was dit infectieziekten), logisch redeneren en een rekenonderdeel. Ongeveer één week voorafgaand aan de toetsen, zullen er ook twee colleges over het medische onderwerp online verschijnen. Tijdens onze ééndaagse cursus zullen, zowel deze drie toetsonderdelen, als de colleges zo goed mogelijk besproken worden om je daarmee klaar te stomen voor de toets!

Zie onderstaande planning voor de deadlines van de selectieprocedure aan de EUR:
(LET OP: Dit zijn de data van vorig jaar, deze worden geüpdatet zodra de data voor 2024/2025 beschikbaar zijn)

  • 15 januari 2023: Deadline aanmelding Geneeskunde via Studielink
  • 5 februari 2023: Deadline invullen deelnameformulier
  • Zaterdag in maart 2023 (datum wordt nog bekend gemaakt): Selectiedag 
  • 15 april 2023: Ontvangst rangnummer via Studielink

Let wel; alleen kandidaten die hun deelnameformulier volledig en op tijd hebben ingeleverd worden uitgenodigd voor de toetsen.

Gedetailleerde informatie omtrent de selectieprocedure en wat je allemaal te wachten staat, kun je vinden op de website van de Erasmus Universiteit Rotterdam:

https://www.eur.nl/erasmusmc/onderwijs/decentrale-selectie/tijdlijn-selectie