Gratis training decentrale selectie

Studenten met een maximale aanvullende beurs kunnen in aanmerking komen voor gratis deelname aan één van onze trainingen.

 

Toegankelijk voor iedereen

DSGT vindt het belangrijk dat trainingen voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Studenten met een maximale aanvullende beurs maken daarom kans om gratis deel te nemen aan één van onze trainingen. Per cursus kan er maximaal één iemand gebruik maken van deze regeling. De verwerkingstijd van een aanvraag is doorgaans één week. Aanvragen die worden gedaan binnen één week voor de gewenste training, worden per definitie afgewezen.

 

Aanvraag

Je kunt van deze regeling gebruik maken door een aanvraag te sturen naar decentralegeneeskundetraining@gmail.com. Belangrijk is dat je nog geen cursus boekt vóór je aanvraag! Het onderwerp van de aanvraag is dan ‘Aanvraag gratis deelname aanvullende beurs’. Vermeld hier ook bij welke trainingsdata je voorkeur hebben. Indien je al studeert, graag een toewijzingsverklaring van DUO in de bijlage toevoegen. Dit bericht staat bij ‘Mijn berichten’ beschreven als ‘Bericht studiefinanciering over de hoogte van je aanvullende beurs’. Per e-mail krijg je te horen of je gekozen bent!      

 

Nog geen toewijzingsverklaring?

Het kan zo zijn dat je nog geen definitieve toewijzing m.b.t je aanvraag voor een aanvullende beurs hebt ontvangen. Dan is het mogelijk om je aanvraag onder voorbehoud op een later moment aan te leveren. We bespreken dan samen een uiterste termijn, waarbinnen je de verklaring alsnog toestuurt. Bij het niet bereiken van ons termijn, vervalt de voorlopige toekenning en dien je alsnog voor aanvang van de cursus te betalen. Je kunt je ook nog altijd uitschrijven, dan vervalt de betaalverplichting.