Over ons

DSGT is opgericht door (oud-) studenten vanuit een verlangen om selectietrainingen betaalbaar en effectiever te maken voor studenten en scholieren. Ons team bestaat voornamelijk uit master-geneeskundestudenten en basisartsen die allen met bovengemiddeld succes hun opleidingsjaren hebben afgerond en een passie hebben voor onderwijs. Het team deelt bovenal onze visie dat dit soort trainingen betaalbaar en toegankelijk dienen te zijn voor iedereen.

Onze visie

Het realiseren van de meest toegankelijke en effectieve voorbereiding op misschien wel de belangrijkste toets van jouw carrière. Wij streven ernaar dat iedereen in de mogelijkheid wordt gesteld om onze training te veroorloven en dat iedereen die onze cursus volgt, de stof tot in de puntjes zal begrijpen en kan toepassen.

Onze missie

Elke scholier of student dient in de mogelijkheid gesteld te worden om een optimale voorbereiding te hebben op de decentrale selectie geneeskunde en tandheelkunde. Het realiseren van dit doel is enkel en alleen mogelijk door jou, als toekomstige geneeskunde of tandheelkunde student, een voordelige prijs te bieden en zo goed mogelijk te helpen met het halen van je toets.

Als (toekomstige) dokters vinden wij het belangrijk dat wij buiten het ziekenhuis een net zo-grote rol kunnen spelen voor de maatschappij als binnen het ziekenhuis. Dit maatschappelijke belang vormt dan ook één van de pilaren van ons gedachtegoed.

 

Onze docenten

Florian

Mijn naam is Florian ik studeer Geneeskunde aan de mooie Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds 2020 ben ik actief als Docent bij DSGT! Mijn passie en enthousiasme voor lesgeven in combinatie met mijn interesse voor het hele proces erachter maakte dat ik dit jaar ook de taak van coördinator op me heb genomen!

Florian

Richella

Mijn naam is Richella en ik studeer Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Ik zit momenteel in mijn 5e jaar geneeskunde dus ik zit midden in mijn coschappen. Naast dat ik veel lessen geef op het gebied van reanimatie trainingen, bijlessen en coaching ben ik sinds dit jaar ook docent bij DSGT.

Hanna

Hoi! Ik ben Hanna en studeer Geneeskunde in Groningen. Tijdens trainingen en de coschappen verbaas ik me er elke keer weer over hoe slim het lichaam in elkaar zit. Ik vind het heel leuk om mijn enthousiasme hierover met jullie te kunnen delen door deze lessen te geven. Op deze manier hoop ik jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen met het voorbereiden op de selectie!

Bente

Hoi, ik ben Bente! Momenteel zit ik in mijn 6e jaar van Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast mijn master ben ik ook bezig met een promotietraject bij de chirurgie, in het kader van het MD/PhD-traject in het UMCG. Tijdens mijn onderzoekstraject ben ik erachter gekomen dat onderwijs geven ontzettend leuk is. In mijn trainingen voor toekomstig geneeskundestudenten hoop ik dan ook mijn enthousiasme over het vak over te kunnen brengen!  

 Marieke

Hoi! Mijn naam is Marieke! Sinds dit jaar ben ik werkzaam bij DSGT. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis en enthousiasme over de studie met andere (aankomende) studenten te kunnen delen. Zelf ga ik binnenkort beginnen met mijn semi-arts stage bij de psychiatrie. Ik hoop jullie met deze training zo goed mogelijk te kunnen helpen voorbereiden op de selecties!