Over ons

DSGT is opgericht door (oud-) studenten en is bedoeld voor studenten en scholieren. Onze missie is het aanbieden van betaalbare effectieve trainingen en E-books bedoeld voor selectietoetsen. In de loop van de jaren hebben wij helaas moeten constateren dat trainingen voor selectietoetsen slechts voor een beperkte groep scholieren betaalbaar zijn en daarnaast niet effectief zijn. Dit heeft ertoe geleid dat wij DSGT hebben opgericht.

Middels ons aanbod vergroot je je slagingskans voor de decentrale selectie geneeskunde en tandheelkunde. 

Ons team bestaat voornamelijk uit master-geneeskundestudenten en basisartsen die allen met bovengemiddeld succes hun opleidingsjaren hebben afgerond en een passie hebben voor onderwijs. Het team deelt bovenal onze visie dat dit soort trainingen betaalbaar en toegankelijk dienen te zijn voor iedereen.

Onze visie

Het realiseren van een toegankelijkere en effectieve voorbereiding op misschien wel de belangrijkste toets van jouw carrière. Wij vinden het belangrijk dat de stof tot in de puntjes duidelijk en goed begrepen wordt en dat iedereen in de mogelijkheid wordt gesteld om een dergelijke training te veroorloven.

Onze missie

Elke scholier of student dient in de mogelijkheid gesteld te worden om een optimale voorbereiding te hebben op de decentrale selectie geneeskunde en tandheelkunde. Wij zijn er ook voor de minderbedeelden en hopen op deze manier een grote speler te worden in het verzorgen van de trainingen. Het realiseren van dit doel is enkel en alleen mogelijk door jou, als toekomstige geneeskunde of tandheelkunde student, zo goed mogelijk te helpen met het halen van de toets. Kwaliteit hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan.

Als (toekomstige) dokters vinden wij het belangrijk dat wij buiten het ziekenhuis een net zo-grote rol kunnen spelen voor de maatschappij als binnen het ziekenhuis. Dit maatschappelijke belang vormt dan ook één van de pilaren van ons gedachtegoed.

 

Onze docenten

Florian

Mijn naam is Florian ik studeer Geneeskunde aan de mooie Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds 2020 ben ik actief als Docent bij DSGT! Mijn passie en enthousiasme voor lesgeven in combinatie met mijn interesse voor het hele proces erachter maakte dat ik dit jaar ook de taak van coördinator op me heb genomen!

Florian